Uderum til udfordring, bevægelse og samvær

Uderum til udfordring, bevægelse og samvær.
Vi vil skabe sundhed og trivsel for alle borgere i Hornsyld og omegn.Det er en særlig udfordring på den ene side at skabe et særligt, udfordrende ungdomsmiljø med udgangspunkt i skole og klub og samtidig kunne rumme alle borgere.
Det er ligeledes en udfordring at skabe lighed i sundhed ved at aktivere de motorisk svage, de overvægtige og de kronisk syge borgere

tirsdag den 26. juni 2012

Ankomsttorv

Vi har nu brugt et par arbejdsdage på ankomsttorvet, og vi er kommet rigtig langt. Tak til alle der hjalp. Det var en stor og flot indsats, der blev ydet. Nu mangler der kun få og små detaljer, før vi er helt færdige.
Sidst på sommeren eller først på efteråret går vi i gang med en  aktivitetsallé langs med den nye sti, der er lavet til Tværvej,- mere om det følger snarest.
Husk også at sætte kryds i kalenderen ved 25. august, hvor der indvielse af kløverstierne kl. 14.00. Det hele starter selvfølgelig på det nye ankomsttorv. Der er taler, god musik og mulighed for at nyde det gode vejr. Der er gratis kløverkager og caféen serverer gerne en forfriskning

Fliselægning: vi er godt i gang

Fliselægning

Fliselægning er en holdsport

Model af torvet: tjek selv om det ligner virkeligheden 

Trappetrin

Den store sten, ca 7 tons er på plads

Ingen kommentarer:

Send en kommentar