Uderum til udfordring, bevægelse og samvær

Uderum til udfordring, bevægelse og samvær.
Vi vil skabe sundhed og trivsel for alle borgere i Hornsyld og omegn.Det er en særlig udfordring på den ene side at skabe et særligt, udfordrende ungdomsmiljø med udgangspunkt i skole og klub og samtidig kunne rumme alle borgere.
Det er ligeledes en udfordring at skabe lighed i sundhed ved at aktivere de motorisk svage, de overvægtige og de kronisk syge borgere

mandag den 14. marts 2011

Arbejdsgruppemødet 17. marts

Hermed forslag til dagsorden for mødet 17/3. Der er lang række praktiske udfordringer vi skal have på plads inde vi kan gå i gang, forhåbentligt inde så længe. Desuden afventer vi stadig det endelige tilsagn på LAG-midlerne fra Fødevaredirektoratet.
Jeg tror det er meget vigtigt, at vi får afstemt forventningerne i forhold til de midler, vi realistisk kan regne med af få til rådighed, ligesom vi skal have vurderet de enkelte etaper igen, så vi får maksimalt udnyttelse af de midler, der allerede er søgt hjem.
Ellers tænker jeg, at vi mere detaljeret skal planlægge de frivilliges indsats og en lang række andre praktiske spørgsmål. Desuden skal vi have "fintænkt" om der er vigtige detaljer vi har overset/glemt.
 
Dagsordensforslag
1. Hurtig rundgang på arealet?
2 .Siden sidst. Herunder orientering om generalforsamling i LAG-Hedensted og møde med arkitekterne og kommunens folk.
3. Økonomioversigt - økonomivurdering ( Vi har fået vores egen konto, og kontanter på bankbogen)
4. Revurdering af etaperne
5. Skatermiljø? Kender vi nogle, der kan hjælpe/støtte
6. Organisering/rekruttering af frivillige: byfestfolkene? Struktører på teknisk skole?
7. Indsamling/salg af siddesten
8. Sommerferieaktivteter?
9. Evt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar